Omplassering

 

Ønsker du å finne et nytt hjem til en Norsk-registrert Dansk/svensk Gårdshund, som ikke lenger er valp?
Da har du mulighet til å annonsere på raseklubbens hjemmeside.


Fyll ut skjema.

 

5 år gammel hannhund omplasseres

Navn: Qlingen av Nybakken (NO35422/15)

Far: Götängens Bàrdur (DKX-17635/2007)

Mor: Dolce Amichettes Cleopatra (18612/08)

Eier: Agneta Magerøy Lervik, Ulsteinvik

E-post: agnetamagler@hotmail.com

Telefon: 467 65 955

 

Eiers beskrivelse:

Vi er et par på 22 og 30 som dessverre ser oss nødt til å omplassere fine Bremner. Dette er en hund med mange utfordringer som trenger noen som er godt hundevante. Bremner er en veldig kosete sofagris, og liker seg best krøllet inntil deg på sofaen. Han blir gjerne med på alt, lange turer, en kort spassertur og hagearbeid osv. Han er veldig kjærlig og tålmodig og en hund med mye personlighet. Til tross for dette har han flere vansker som han ikke har fått nok hjelp til å håndtere. Han kom til oss i januar, men da var vi ikke klar over hvor omfattende vanskene hans faktisk var. Hadde vi visst dette hadde vi selvfølgelig ikke tatt han til oss, da dette også er vår første hund sammen. Vi ønsker nå derfor å finne det rettet hjemmet hvor han kan blomstre og få det livet han fortjener. Dette er ikke en førstegangshund og vi ønsker ikke henvendelser om du ikke har erfaring god kunnskap om hund.

Ta kontakt for en uforpliktende hundeprat om du er interessert. Vi ønsker kontakt via mail/melding i første om gang, om det virker aktuelt tar vi en prat på telefon.

4 måneder gammel tispe selges til rett hjem

 

Kennel Trollbua har tatt tilbake en valp fra det siste kullet. Det er en nydelig viltfarget tispe født 20.mars. Hun var den tøffeste i kullet, men nå er hun litt skeptisk til fremmede og til å bli holdt fast. Vi jobber med dette, og hun blir bedre for hver dag, men jeg ønsker at det nye hjemmet hennes skal ha god erfaring med hundetrening og hundespråk for å hjelpe henne videre. Hun er en veldig rolig og glad valp, er nærmest husren, går løs, kommer på innkalling, er klok og kosete. Hun liker seg godt i bilburet, vil gjerne inn og være med! Sover godt om natta, både i senga vår og i bingen. Hun fungerer veldig fint sammen med de voksne tispene her, og hun er tryggere i møte med fremmede om hun har med seg en voksen hund. De siste dagene har hun møtt hester og geiter, fremmede i alle størrelser, blitt trent til kloklipp av barn på 11 og 12 år, og alt går bra, så hun er ingen problemhund. Jeg søker et hjem som helst har disse kriteriene:

  • Ikke barn under 12-13 år
  • Rolig, oversiktlig hjem
  • Voksne med erfaring med positiv hundetrening og hundespråk
  • Helst ikke så langt unna Gjøvik, men kan fire på dette om du/dere er erfarne
  • Veldig positivt om du/dere har en snill hund fra før!

 

Prisen er litt redusert i forhold til vanlig valpepris, men hun er egentlig en veldig enkel og søt hund som har mye på plass allerede.

 

Kontaktperson Hildegunn Brøste, Hildegunn.Witzoe.Broste@oppland.org