PM lørdag og søndag

På grunn av koronapandemien er arrangementene ikke åpne for publikum. Komplett PM kan lastes ned til PDF her.

Du kan kun delta om du er frisk, ikke har luftveissymtomer, er i karantene eller i isolat ifm. COVID19. Er du usikker – bli hjemme slik at du ikke risikerer å smitte andre! Husk god håndhygiene og hold minst 1 meters avstand til øvrige deltakere.

Skulle du bli syk og få påvist COVID-19 etter at du har deltatt på et av våre arrangementer ipå Hunderfossen, ber vi deg umiddelbart gi RDSG beskjed til styreleder Marit Hanstad Autrey på tlf. 957 573 05 eller på epost post@dansksvenskgardshund.no  slik at vi får varslet andre deltakere.

 

Viktig melding:

Du må vise startnummer for å slippe inn på arrangementet. Husk også veterinærbok på hundene.

Telt kan settes opp fra fredag kl.18:00, men kun anvist som på skisse. Det er ikke lov å sette opp telt ved ringen. Telt som er satt opp utenfor anvist område vil bli tatt ned. Dette fordi at vi skal ha størst mulig område til å bevege oss i god avstand fra hverandre. Telt skal ha 3 m avstand fra hverandre så det et lett å gå imellom.

 

Alle bedømminger er i samme ring.

Valpeshow starter kl 09:00 begge dager og offisiell klasse starter kl. 10:00. Adgang til området blir åpnet fra 08:30

Lørdag:

 

Søndag:

 

Parker ved hyttene eller på hotellets parkeringsplass.  Vi ønsker ikke samling av personer ved parkeringen nede på sletta. For å unngå dette ber vi om at du kjører fra stedet når din/dine hunder er ferdig bedømt. Som deltaker har du kun anledning til å være til stede på det arrangementet som din hund/hunder er påmeldt

Når din/dine hunder er ferdig bedømt, ber vi om at du forlater arrangementet så snart som mulig. Hunder som oppnår premiegrad «Very good» nå ikke skal plasseres i konkurranseklasse og kan forlate arrangementet uten å vente på dette.

Oversikt over deltakende hunder (katalog) vil bli publisert elektronisk.

Det vil være tilgang til toalett i tilknytning til arrangementet. Disse blir rengjort regelmessig.

Det blir kiosk, men ingen selvbetjening. Hold god avstand i kø og utvis tålmodighet. 

Hele bedømmingen blir livestreamet og publisert på facebook.

 

 Vi håper vi får et fint arrangement med din hjelp😊