Retningslinjer smittevern og arrangement

Dette blir oppdatert i henhold til najonale retningslinjer nærmere arrangementet.

Alle deltager må forholde seg til de retningslinjer vi gir og ber om forståelse for at det kan komme fortløpende endringer. Husk å forhåndsregistrere de som skal inn inn på sletta.

Du kan kun delta om du er frisk, ikke har luftveissymtomer, er i karantene eller i isolat ifm. COVID19. Er du usikker – bli hjemme slik at du ikke risikerer å smitte andre! Husk god håndhygiene og hold minst 1 meters avstand til øvrige deltakere.

Skulle du bli syk og få påvist COVID-19 etter at du har deltatt på et av våre arrangementer ipå Hunderfossen, ber vi deg umiddelbart gi RDSG beskjed til styreleder Marit Hanstad Autrey på tlf. 957 573 05 eller på epost post@dansksvenskgardshund.no  slik at vi får varslet andre deltakere.

 

Munnbind

Munnbind skal benyttes i ringen og i ventesonen. 

 

Ventesone

Ventesonen er kun for handler og hund som skal inn i ringen. Ringsekretær kaller inn til ventesonen. Ny klasse entre ventesonen når en klasse er ferdig bedømt. Det blir satt opp telt for å beskytte mot sol eller regn mens dommer bedømmer de enkelte hundene. Husk å ta på munnbind og sprite hender før dere går inn i ventesonene.

 

Telt

Telt kan settes opp fra kl 16:00 på fredag.

Telt kan settes opp i teltsonen. De skal være 3 meter mellom teltene slik at man kan fint passerer telt uten at man må passere hverandre med mindre enn 1 meters avstand.

Det er ikke tillatt å sette to telt inntil hverandre selv om dere er i samme kohort, og de skal settes opp på linje slik at det et åpent for enkelt og rask passering.

Telt inntil ringen er ikke tilltatt. Se skisse for oppsett.

Telt som vi anser feil plassert vil bli tatt ned slik at dere må sette opp på nytt på anvist sted.

 

Kiosk 

Vi har åpen kiosk med enkel servering. og salg av produkter fra nettbutikken. Vi tar kun kort eller VIPPS.

Sprit hender før dere går til kiosken og hold god avstand i evnt kø.

 

Foto/premiepodiet

Det er ikke tilltatt å gå inn i ringen for å ta bilder. Vi har fotograf på stedet som tar bilder og publiserer. Disse er det fritt å dele.

Premiepodiet vil bli satt opp slik at man kan ta bilder av egen hund på podiet  når det ikke er i bruk inne i ringen. Det blir da plassert i henhold til skissen. 

Det er kun finalister som har mulighet til å bli avbildet inne i ringen og podiet blir flyttet umiddelbart etter at vår fotograf har tatt bilder.