Bli med på hund og familiefest på Hunderfossen 12-14 august 2022

Etter to år med corona og strenge retningslinjer gleder vi oss masse til å samles til en real festhelg til ære for hundene våre.

 

De siste to år måtte vi lage et veldig begrenset arrangement, kun med utstilling og klubbmesterskap. Det mange setter pris på som samlingen på sletta lørdag kveld og morsomme og uhøytidelige aktiviteter måtte vi pent sette til side. I år skal vi rette på det igjen.

Familiefest

Litt av sjarmen med rasetreffet er at vi ser et så bredt utvalg av folk og hunder. Vi har med de som aldri trodde de skulle vise seg offentlig med en nummerlapp på brystet og en silkesnor med en hund i andre enden. Og i andre del av skalaen er de de som synes en helg uten bilen fullpakket med hunder på vei til neste utstilling er et tomt liv. På rasetreffet er det plass til begge typer og alle de som ligger et sted midt imellom.

Aktiviteter for liten og stor

Det er ikke til å stikke under en stol at for mange av barna er det ikke bare hundeaktiviteter som får de til å bli med på rasetreffet. Men familieparken rett oppi vegen, kjøretøymuseum og barnas gård, er det litt av hvert å finne på om mang vil gjøre det til en event for hele familien. Alle typer overnatting tilbys fra camping til hotellrom. Så her er det bare å velge etter eget ønske og lommebok

The form was not found (ID: )
Levert av Joy & Co